Er is weer nieuw vlees

Twee weken geleden (23 april) is er een koe geslacht waarvan we nu het vlees weer in de vriezer hebben. Dat betekent dat we alle soorten vlees weer in voorraad hebben. We hebben ook botten, lever en nieren. Als u van plan bent vlees te kopen, is het handig om van tevoren even te bellen. Dan komt u in elk geval niet voor de dichte deur.

Corona

In verband met de Corona, is het handig dat u van tevoren uw bestelling doorgeeft met daarbij een 06-nummer. We sturen u dan een betaalverzoek met daarin het bedrag dat u vervolgens kunt overmaken. Heeft u geen 06-nummer, dan kunt u het op de gewone manier overmaken. Het vlees wordt dan voor u klaargezet. U kunt het dan op het afgesproken moment ophalen.

IMG 5465

Wist u dat we ook 'rauwe' melk verkopen? Als u een fles meeneemt, kun u voor 1 euro per liter melk zo uit de tank krijgen. De voedsel en warenautoriteit raadt aan de melk eerst te koken.

Vlees van eigen vee

vriezersZoekt u een eerlijk, goed, lekker, gezond en traceerbaar stukje vlees? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het vlees dat wij vanuit de vriezer verkopen is van koeien die vanaf de geboorte bij ons op het bedrijf zijn geweest. De koeien worden geslacht door een biologische slager (door de SKAL gecertificeerd) en aldaar uitgebeend, op schaaltjes gedaan en ingevroren. Vervolgens halen wij het vlees en verkopen het vanuit de vriezer. In de schaaltjes zit ongeveer 500 gram (biefstuk zit in verpakkingen van ongeveer 250 gram).

Lees meer...

Openingstijden

FleisboerdnijWe hebben geen vaste openingstijden. Als we thuis zijn, zijn we in principe open. Als u niet voor dichte deur wilt komen, bel dan eerst even.

Prijslijst

We proberen de prijslijst zo actueel mogelijk te houden. Als er evenwel verschillen zijn tussen de prijzen op de site en die op de pakjes, dan gelden de prijzen op de pakjes.

Lees meer...